ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ινσούα, το διαμάντι

Ο Εμανουέλ Ινσούα αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017.
Για να είναι το μπάκ απ του Νίκλας Χούλτ. Και μέχρι τον Ιανουάριο είχε λίγες συμμετοχές στην ομάδα, όμως τότε όλα αυτά άλλαξαν άρδην, διότι ο Χούλτ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό. Λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάρει άλλο αριστερό μπάκ. Τότε ήταν που ο Ινσούα πήρε φανέλα βασικού στον σύλλογο, έκανε 15 συμμετοχές με το τριφύλλι, τις 14 ως βασικός και με 1 γκόλ.

Την επόμενη χρονιά την σεζόν 2018/19 ήταν ακόμα πιο καθοριστικός για την ομάδα του, καθώς έκανε 25 συμμετοχές, όλες ως βασικός. Έλειψε μόνο σε παιχνίδια που είχε συμπληρώσει κίτρινες. Ο Ινσούα είναι ένα μπάκ με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο που κρατάει πολύ καλά την θέση του, βοηθάει αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι. Σκόραρε και 2 γκολ, το μόνο αρνητικό του Ινσούα είναι ότι δέχεται αρκετές κίτρινες κάρτες 8 για την ακρίβεια σε αυτή την σεζόν που μας πέρασε.

Την φετινή σεζόν είναι αρκετά καθοριστικός για την ομάδα του καθώς έχει 18 συμμετοχές και 1 γκόλ, αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες έβγαλε αρκετούς τραυματισμούς,
είδε επίσης και αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα 10 φορές για την ακρίβεια. Τον τελευταίο καιρό είναι τραυματίας αλλά με την καθυστέρηση που έχουν για να ξεκινήσουν τα play off ελπίζει ότι θα τον έχει στην διάθεση του ο Γιώργος Δώνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code