ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μία ευεργετική...αναβολή

   
Ας αφήσουμε για λίγο όλα τα σοβαρά θέματα που έχουν μπει στην καθημερινότητα μας και ας ρίξουμε μια ματιά στην καθημερινότητα του ποδοσφαίρου,έτσι για να ξεχαστούμε λίγο.

Συγκεκριμένα θα εστιάσουμε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει play-offs και ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας σχεδόν σε όλη την Ευρώπη,με τις αποφάσεις να αναμένεται να παρθούν την Τρίτη 17/3 στην συνεδρίαση των FIFA/UEFA,το πιο πιθανό σενάριο για την χώρα μας είναι τα play-offs να διεξαχθούν Μάιο ή Ιούνιο.

Στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις την Παρασκευή 13/3 με τον προπονητή της ομάδας να δίνει ρεπό στους παίκτες μέχρι και την Τετάρτη 18/3.Ένα ρεπό στο οποίο είναι μια σπουδαία ευκαιρία να αναλογιστούν όλοι τα λάθη που έγιναν και από την ομάδα και από τον καθένα ξεχωριστά για να σώσουν ότι μπορούν στο τέλος μιας μέτριας χρονιάς.

Ο ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν μέτριος έως κακός έχοντας κερδίσει μόνο ένα ντέρμπι (1-0 με την ΑΕΚ στην τούμπα) και παίζοντας ένα ποδόσφαιρο "αλάνας" κυρίως στο δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση.
 
Αυτή η αναβολή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως....ευεργετική γιατί όλοι θα μπορέσουν με καθαρό μυαλό,κλεισμένοι σπίτια τους να κάνουν την αυτοκριτική τους και να επανέλθουν με γεμάτες μπαταρίες για ένα δυνατό φινάλε ώστε αυτή να μην είναι μια τελείως καταστροφική χρονιά.

Καταστροφική όσον αφορά το πρωτάθλημα γιατί στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στον στόχο έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις δείχνοντας μέταλλο και χαρακτήρα νικητή.Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό κερδίζοντας τον με 2-0 στην τούμπα και με 0-1 στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε κυριολεκτικά απο την κόλαση στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα όπου βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 7' ανατρέποντας την κατάσταση κερδίζοντας με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναβολή όμως θα κάνει καλό και για τους τραυματισμούς που έχει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Βαρέλα αναμένεται να επιστρέψει ενώ και ο Βέρμπλουμ ανεβάζει ρυθμούς και θέλει να παίξει στο κέντρο της άμυνας αυτή την φορά.

Ας περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις και τις αποφάσεις των FIFA/UEFA και μετά θα έχουμε περισσότερα να πούμε.

Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο δύναμη,υγεία και πάντα με δυνατή ψυχολογία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code