ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο


Δεύτερο χτύπημα του Φλόιντ Μεϊγουέδερ μέσα σε δύο εβδομάδες!Ο 43χρονος παλαίμαχος Αμερικανός μποξέρ, έριξε ξανά ένα «ευχάριστο» δεξί κροσέ στους οπαδούς της Νιούκαστλ δηλώνοντας στην «Star on Sunday» πως ενδιαφέρεται να αγοράσει τον σύλλογο και να σκάσει βόμβα φέρνοντας τον CR7!!


Μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα, είπε αναλυτικά:
«Δεν έχω συναντήσει πουθενά άλλο μέρος στον κόσμο που να αγαπούν τόσο πολύ την διασκέδαση.Έχω στην καρδιά μου την πόλη του Νιούκαστλ και πέρσι γνώρισα μερικούς από τους παίκτες της ομάδας, συμπαθώντας τους απ' την πρώτη στιγμή.Αν έρθει κάποιος με ένα πειστικό επιχειρηματικό πλάνο και με πείσει πως θα έχω κέρδη από όλο αυτό, τότε θα επενδύσω.Γιατί κακά τα ψέματα όταν επενδύουμε κάπου, πρέπει να αποφασίζουμε με το μυαλό και όχι με την καρδιά... γιατί αλλιώς τα χρήματα θα χαθούν 100%.Μην σοκαριστείτε αν πείσω τον Ρονάλντο να κλείσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ.Είναι χρόνια φίλος μου και ίσως τα καταφέρω».
Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Μεϊγουέδερ, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους αθλητές της δεκαετίας έχοντας μαζέψει 915 εκατομμύρια δολάρια.Χαρακτηριστικό ήταν πως ο αγώνας του απέναντι στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ του απέφερε το ποσό των 291 εκατομμυρίων δολαρίων... λίγα ε;;;

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιώργο Ιωαννίδη είσαι πολύ δυνατός κ αξιόλογος αρθρογράφος! Άξιος συγχαρητηρίων!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ανωνυμε φιλε τον θελουμε και στα αθλητικα της Ελλαδας !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σύμφωνω όταν κάνεις διακρίσεις με ξένες ομάδες.. Στο αθλητικά της Ελλάδας θα κάνει πάταγο!!

 




Ad Code