ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διούδης: Ο φύλακας άγγελος του Παναθηναϊκού

Ο Σωκράτης Διούδης υπέγραψε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2017.
Υπέγραψε ως το μπάκ απ του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Όμως τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε την πρόταση της Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Όμως η συμφωνία ήταν για το επόμενο καλοκαίρι. Έτσι στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ο Διούδης έκανε ελάχιστες συμμετοχές για την ακρίβεια 5.

Την επόμενη χρονιά 2018/19 και με την φυγή του Βλαχοδήμου, ο Διούδης έγινε το νούμερο 1 στον Παναθηναϊκό και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι σειρήνες από το εξωτερικό δεν άργησαν να έρθουν αλλά ο Διούδης ήταν απόλυτα προσηλωμένος στον Παναθηναϊκό και συνολικά κατέγραψε 26 εμφανίσεις.

Την φετινή σεζόν ο Διούδης κάνει ίσως την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Σε μερικά παιχνίδια είναι λες και υψώνει τοίχο στο τέρμα του. Για αυτό και οι πράσινοι δεν ήθελαν να τον χάσουν και συμφώνησαν γρήγορα γρήγορα μαζί του για ανανέωση συμβολαίου έως το 2023.

Μέχρι στιγμής την φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των πράσινων, πλην του τελευταίου της κανονικής περιόδου απέναντι στον Παναιτωλικό. Συνολικά έχει υπερασπιστεί την εστία 25 φορές φέτος, ενώ η πολύ καλή χρονιά που κάνει ο πορτιέρο των πράσινων δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, όπου τον κάλεσε ξανά μετά από 5 χρόνια στην Εθνική Ελλάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code