ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τάκης Μπαλτάκος: Ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί


Ο Τάκης Μπαλτάκος, μετά την χθεσινή (12/3) συνεδρίαση στην ΕΠΟ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Επιτροπή Εφέσεων θα μπει στην ουσία της υπόθεσης, στην έφεση του ΠΑΟΚ για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη, και ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να  δικαιωθεί.

                                                 Αναλυτικά δήλωσε ότι:
«Ο Ολυμπιακός έθεσε ερωτήματα, ερωτήματα, ερωτήματα, αλλά καμία απόδειξη. Έγινε μια διαδικασία εξαντλητική, με την καλή έννοια του όρου δηλαδή μας δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουμε τους ισχυρισμούς μας και εμάς και στις υπόλοιπες ομάδες.
Εκείνο το οποίο εγώ βλέπω, αλλά νομίζω ότι αυτό είδαν και όλοι όσοι παρέστησαν στη δικάσιμο, είναι ότι ούτε δεσμευτική απόφαση μπορεί να θεωρηθεί αυτή η οποία εκδόθηκε από την ΕΕΑ, αλλά όταν κάποιος μπαίνει στην ουσία, γιατί εμείς επιμείναμε ότι πρέπει να μπει στην ουσία το δικαιοδοτικό όργανο, δεν υπάρχει καμία πολυιδιοκτησία.
Νομίζω ότι αυτό αποδείχθηκε και δεν μπορεί να υπάρξει ουδείς αντίλογος πάνω σε αυτό. Αυτή είναι η εντύπωση μου, αυτή είναι η αίσθηση μου. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε, ούτε προδικάζουμε ποτέ μία απόφαση δικαστική αλλά επειδή με ρωτάτε σας απαντώ ότι αυτή είναι η αίσθηση την οποία έχω».
Τονίζει επίσης ότι οι εφέτες θα μπούνε στην ουσία της υπόθεσης και  ότι ο Ολυμπιακός συνεχώς έθετε ερωτήματα τα οποία η πλευρά του Ολυμπιακού πιστεύει ότι είναι αναπάντητα χωρίς να παραθέσει οποιαδήποτε απόδειξη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code