ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Οι οπαδοί της Ατλέτικο έσπειραν τον ιό στην πόλη μας»

Ευθύνες επιρρίπτει στους οπαδούς της Ατλέτικο, ο δήμαρχος του Λίβερπουλ ότι, ο ιός προήλθε από εκείνους.

Συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου περισσότεροι από 3.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων», παρευρέθηκαν  στον Άνφιλντ για να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Τζο Άντερσον, κατηγόρησε ευθέως τους οπαδούς της Ατλέτικο ότι έσπειραν τον ιό στην πόλη του διότι, μετά τον αγώνα παρουσιάστηκε αύξηση κρουσμάτων.

«Φωνάζαμε πριν τον αγώνα πως ήταν πολύ περίεργο ότι οι οπαδοί της Μαδρίτης δεν είχαν πρόσβαση στο δικό τους στάδιο, αλλά μπορούσαν να ταξιδέψουν μέχρι το Λίβερπουλ και να πάνε στο Anfield. Νομίζω ότι η κυβέρνηση δεν αντέδρασε με αποφασιστικό τρόπο όταν έπρεπε κι ήταν απρόθυμη να πάρει οποιαδήποτε μέτρα για να μην ανησυχήσει τον κόσμο εκείνη τη στιγμή. Αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη κατάσταση, τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς και διασπείρονται σε όλη την πόλη. Έρχονται δύσκολες μέρες και το μήνυμα μου είναι σαφές, ότι οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν σπίτι για να εμποδίσουν τον ιό να εξαπλωθεί». Πρόσθεσε στο τέλος ο δήμαρχος.

«Μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα να επιτρέψετε να διεξαχθεί το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς, αφήνοντας να αναμειχθούν με τους κατοίκους της πόλης οπαδοί της Ατλέτικο που είχαν ταξιδέψει από την Ισπανία» έγραψε δημότης του Λίβερπουλ στα social media με τον Άντερσον να απαντά: « Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν κάποια απόφαση που πήρα εγώ. Τώρα όμως πρέπει να ασχοληθούμε με το σήμερα και το αύριο κι όχι το χθές».

Πριν από λίγες ημέρες αναπτύχθηκε η θεωρία που ήθελε το ταξίδι των 40.000 φίλων της Αταλάντα στο γειτονικό Μιλάνο, για τον αγώνα με την Βαλένθια για τους 16 του Champions League, ως την αληθινή αιτία των χιλιάδων κρουσμάτων και εκατοντάδων θανάτων στο Μπέργκαμο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code