ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στάθηκε όρθιος ο Ολυμπιακός με έναν παίχτη λιγότερο

Στο «μουντό» λόγω έλειψης κόσμου το Γ. Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Γούλβς για τη φάση των «16» του Europa League. Οι δύο ομάδες σαφώς επηρεασμένες από την όλη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες λόγω κορονοϊού, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να εφαρμόσουν το πλάνο του προπονητή τους.

Φανερά διψασμένος για γκολ μπαίνει ο Ολυμπιακός δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, μέχρι και τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια βγαίνει στην αντεπίθεση η Γούλβς, είναι γνωστό άλλωστε για την ίδια ότι προτιμάει να παίζει στα μισά του ματς και με στημένες φάσεις.

Στο 28΄ο Σεμέδο αποβάλλεται απευθείας με κόκκινη για ανατροπή αντιπάλου έξω από την περιοχή, αφήνοντας έτσι τον Ολυμπιακό με 10 παίχτες και φυσικά την σημαντική απουσία του ίδιου. Στο 33΄ ο Πέδρο Μαρτίνς στη θέση του Μασούρα βάζει αναγκαστικά τον Σισέ, για να καλύψει το «κενό» του Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στο 54΄ με ένα όμορφο γκολ που σημείωσε ο Ελ Αραμπί με ασσίστ του Γκιγέρμε.

Η απάντηση δεν αργεί να έρθει από την Γούλβς, αφού ισοφαρίζει με σκόρερ τον Νέτο, ο οποίος να πούμε ότι πετυχαίνει το πρώτο του γκολ σε επτά παιχνίδια,  μετά από φάουλ που κέρδισε η ομάδα του από τον Μπουχαλάκη στον Ζότα στο 66΄.

Παρά την ισοπαλία ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι, έχοντας τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και δηλώνει έτοιμος για τη ρεβάνς και την πρόκριση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code