ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χειρουργήθηκε ο "βράχος" της Μπορντό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Μπορντό , Πάμπλο.
Ο κατά πολλούς καλύτερος αμυντικός των Γυρονδίνων θυμίζουμε τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τη Νις (1-1) και από τότε υπήρχαν βάσιμες υποψίες του ιατρικού επιτελείου ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Την επόμενη μέρα που μεσολάβησε του τραυματισμού του , ο Πάμπλο Νασιμέντο Κάστρο όπως είναι το πλήρες το ονομά του , μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε έμαθε τα δυσάρεστα νέα από την ιατρική ομάδα της Μπορντό που περιελάμβαναν ρήξη πρόσθιου συνδέσμου του αριστερού γόνατος και ως εκ τούτου την αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους για 7 με 9 μήνες ανάλογη με τη πορεία της αποθεραπείας του.

Ο 28χρόνος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός , αμέσως μετά την επιτυχημένη του επέμβαση ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter : «Όλα πήγαν καλά , τώρα θα αναρρώσω και σύντομα θα επιστρέψω ξανά στη δράση πιο δυνατός , ακολουθόμενος φυσικά από μηνύματα αγάπης από φίλους και όχι μόνο στα social media».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code