ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΡΗ μου η δύναμη σου


Τα εισιτήρια της ομάδας δείχνουν πολλά.


Μέρα με την μέρα, χρονιά με την χρονιά φαίνεται πως ο ΑΡΗΣ μεγαλώνει. Ένα άλλο στοιχείο που αποδεικνύει αυτό το πράγμα είναι και τα εισιτήρια. Ο κόσμος της ομάδας, που τα τελευταία έτη έχει ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές δεν ξεχνάει την αγάπη του προς τον ΑΡΗ. Βρίσκεται δίπλα του για να φωνάξει για αυτόν, να τον εμψυχώσει και γιατί όχι να τον κριτικάρει κιόλας καθώς και αυτό είναι στα πλαίσια της φίλαθλης ιδιότητας.

Όλα τα παραπάνω τεκμηριώνονται και από τους αριθμούς. Ο ΑΡΗΣ είναι η τέταρτη ομάδα, σε συγκομιδή εισιτηρίων στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Superleague. Μέχρι τώρα έχει κόψει 133.441 εισιτήρια ενώ ο μέσος όρος ανά παιχνίδι είναι 10.265. Είναι πίσω από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως έχει μικρότερο γήπεδο σε χωρητικότητα από τις πρώτες τρεις.

Εντυπωσιακό στοιχείο από την άλλη μεριά, σε αυτή την άτυπη "κούρσα" των εισιτηρίων είναι η απόσταση που έχουν οι "κιτρινόμαυροι" από την πέμπτη θέση. Εκεί βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπου χρησιμοποιεί για έδρα του το Ολυμπιακό Στάδιο, και η διαφορά μεταξύ τους είναι περίπου στα 60.000 εισιτήρια.

Οι Θεσσαλονικείς, είναι ξεκάθαρο ότι πιστεύουν στην ομάδα τους. Πιστεύουν στο εγχείρημα του Θόδωρου Καρυπίδη και στις ικανότητες του Άγγελου Χαριστέα που μαζί με τον κόουτς Ένινγκ φαίνεται πως πάνε να φτιάξουν κάτι ωραίο. Προσμένουν περισσότερες επιτυχίες και αδημονούν για πιο φωτεινά χρόνια ενώ θέλουν να ελπίζουν ότι το σκοτάδι το αφήσανε πίσω τους.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code