ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο περσινός εαυτός του Γιάννη αντίπαλος για την φετινή του απόδοση


Επτά χρόνια μετράει στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο . Επτά χρονιές ανοδικής πορείας που ,όπως φαίνεται , δεν έχει «ταβάνι».
Ο Greek Freak έχει κάνει όλο τον πλανήτη - και ειδικότερα τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ - να παραμιλάει.

Ο αστέρας των Μπακς αποδεικνύει καθημερινά πως η σκληρή δουλειά φέρνει ανταμοιβή , άλλωστε το λένε οι αριθμοί και οι αριθμοί ως γνωστόν δεν κάνουν ποτέ λάθη .

Η περσινή σαιζόν ,με το τέλος της, βρήκε τον Γιάννη MVP της λίγκας και όλα δείχνουν αυτό να συμβαίνει και φέτος . Ο 25άχρονος Έλληνας είναι έτοιμος να πάρει τον τίτλο για δεύτερη χρονιά , αφού έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό του σε κάποια πράγματα σχετικά με πέρσι .

Τα στατιστικά του Γιάννη τις δύο τελευταίες σαιζόν :

Σαιζόν 2018-2019 :

Την περασμένη σαιζόν ο φόργουαρντ των «ελαφιών» είχε σε 32 λεπτά συμμετοχής μ.ο 27.7 πόντους , 1.3 κλεψίματα, 1.5 μπλόκ , 3.9 ασίστ, 12.5 ριμπάουντ και 25.6% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα .
Αυτή του η απόδοση τον οδήγησε να κατακτήσει τον τίτλο του MVP.

Σαιζόν 2019-2020 :

Την σαιζόν που διανύουμε ο Έλληνας παίκτης έχει αυξήσει το ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (ένας τομέας που υστερεί ως παίκτης) και τον μ.ο συνολικών πόντων καθώς και τα ριμπάουντ, ενώ έχει μειωθεί ελάχιστα το ποσοστό του σε ασσίστ , μπλόκ και κλεψίματα .

Συγκεκριμένα έχει : 29.6 πόντους , 1.0 κλεψίματα, 1.0 μπλόκ, 5.8 ασίστ , 13.7 ριμπάουντ και 30.6% σε τρίποντα .

Ωστόσο, παρά τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλες χρονιές , δείχνει να πηγαίνει πάρα πολύ καλά και επιβεβαιώνει πως οι Μπακς εξαρτώνται απο εκείνον.

Ο δεύτερος σερί τίτλος του MVP είναι πολύ κοντά στον Γιάννη που οδηγεί την ομάδα του με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους τελικούς για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code