ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξανά κοντά μας ο Νούρι, μετά από δυόμισι χρόνια στο «σκοτάδι»

Μία ευχάριστη είδηση ήρθε για να δώσει ένα «κύμα» χαράς, στην παγκόσμια θλιβερή κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΄Αγιαξ  Αμπντελάκ Νούρι, ξύπνησε μετά από 2, χρόνια που βρισκόταν σε κόμμα! Το καλοκαίρι του 2017, συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα του Άγιαξ κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης, ο 20 ετών τότε Αμπντελάκ Νούρι έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος και δεν ξανασηκώθηκε.

Διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαγνώστηκε τότε με  μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Επομένως το ζήτημα δεν ήταν το αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αλλά το να ζήσει.

Μετά από δυόμισι ολόκληρα χρόνια στο «σκοτάδι», ο Νουρί επιστρέφει ανάμεσα μας και είναι καλά. Μία είδηση που ξεφεύγει από τις συνηθισμένη πλέον «μαυρίλα» των ημερών που ζούμε τώρα. Συγκεκριμένα τα Ολλανδικά μέσα, καθώς και οι οικείοι του, έδωσαν τα ευχάριστα νέα στο «φως», λέγοντας έχει ξυπνήσει από το κώμα, ανταποκρίνεται στους γύρω του και είναι σε αναπηρικό κοριτσάκι, δίνοντας μια «ανάσα» αισιοδοξίας για περαιτέρω βελτίωση της κατάστασής του.

Aυτά ήταν τα λόγια του αδερφού του όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του:

«Κοιμάται, τρώει, αλλά πάντα στο κρεβάτι. Σε καλές στιγμές υπάρχει μια μορφή επικοινωνίας. Τότε κουνάει τα φρύδια του. Απλά αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ ώρα. Τώρα που βρίσκεται στο σπίτι, είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τότε που ήταν στο νοσοκομείο. Το καταλαβαίνει πως είναι στο σπίτι, σε γνώριμο περιβάλλον, με την οικογένειά του».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code