ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία: Έκλεισε φιλικό με το ΝΠΣ Βόλο!

Φιλικό με τη γειτονική ομάδα έκλεισε ο ΠΑΣ Λαμία 1964 για το Σάββατο 7/3.



Να διατηρήσει σε αγωνιστική δράση και εγρήγορση την ομάδα του και παράλληλα να δοκιμάσει και κάποια πράγματα θέλησε ο Άκης Μάντζιος, με τη διοίκηση του συλλόγου να έρχεται σε συμφωνία με την αντίστοιχη του Βόλου για φιλικό παιχνίδι αύριο στο ΔΑΚ Λαμίας. Μόλις ολοκληρωθεί και η προπόνηση θα γνωρίζουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια και τα πλάνα του 50χρονου τεχνικού για το συγκεκριμένο φιλικό αγώνα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα.

Η μετάδοση του παιχνιδιού παραμένει ανοιχτή, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μεταδοθεί τηλεοπτικά, με τη Λαμία να έχει μια πρώτη επικοινωνία με τη Nova που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Θεσσαλικής ομάδας. Προς το παρόν όμως δεν έχουμε κάτι σίγουρο.

Όσον αφορά τα εισιτήρια έχει οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ για όλες τις θύρες, ενώ κανονικά ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τη Ξάνθη η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει τον κόσμο κοντά της καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα play-out και να δώσει τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας και μόλις τρία εκτός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code