ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης


Φέτος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με υψηλές προσδοκίες αλλά εξαιτίας των κακών μεταγραφικών κινήσεων και ορισμένων κακών εμφανίσεων βρίσκεται πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αρχικά χρειάζεται έναν τερματοφύλακα με εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο έτσι ώστε να εμπνέει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια και να καθοδηγεί την άμυνα της ομάδας.

Έπειτα θα χρειαστεί ένας επιπλέον στόπερ για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ίνγκασον διότι ο Κρέσπο είναι τραυματίας και ο Βαρέλα μεγάλος σε ηλικία.Για αυτό τον λόγο χρειάζεται ένας στόπερ νεαρός σε ηλικία με καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και ταχύτητα.

Η αμέσως επόμενη θέση που  χρειάζεται ενίσχυση είναι η θέση του αμυντικού μέσου.
Χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής σαν το Μίσιτς ο οποίος θα προσθέσει την απαραίτητη ποιότητα στο κέντρο του ΠΑΟΚ και θα ανεβάσει την ομάδα αυτόματος ένα επίπεδο πιο πάνω.

Και τέλος χρειάζεται ένας επιθετικός μέσος  μέσος να αποτελέσει τον οργανωτή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ διαθέτοντας ταχύτητα, καλή κάθετη πάσα και διορατικότητα έτσι ώστε να μπορεί άμεσα να δώσει λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι και ιδιαίτερα στα παιχνίδια που είναι δύσκολα και που πρέπει κάποιος ποδοσφαιριστής να βγει μπροστά και να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code