ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστροφή στους τίτλους για τον Παναθηναϊκό!

Το "τριφύλλι" θυμήθηκε τις ένδοξες μέρες του με ένα αναμνηστικό βιντεάκι που προώθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ήταν 6 Μαΐου του 2007, όταν ο Παναθηναϊκός κατακτούσε τον τέταρτο ευρωπαϊκό του τίτλο. Ο άθλος του διπλός και ξεκίνησε από τα ημιτελικά. Αντίπαλη ομάδα εκεί ήταν η ισπανική Ταού Κεράμικα, που τον είχε αποκλείσει την προηγούμενη χρονιά στα πλέι οφ. Αφού ξεπέρασε το πρώτο εμπόδιο όμως είχε να αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό .

Πρωταγωνιστές της βραδιάς δύο Έλληνες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον Παναθηναϊκό που ανήμερα των 27ων γενεθλίων του βρέθηκε σε τρομερή φόρμα με 15 πόντους (2/2, 2/2, 5/6βολές), 6 κερδισμένα φάουλ, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Ενώ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους με 9/10 δίποντα, 5/6 βολές και 8 ασίστ και οδηγήθηκε σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. 

Το παιχνίδι ήταν μια μπασκετική πανδαισία και διατήρησε το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι την τελευταία στιγμή. Το τελικό σκορ 93-91, με εύστοχο τρίποντο του Λάνγκντον στο φινάλε με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να είναι αγκαλιά με τον τέταρτο ευρωπαϊκό του τίτλο.

Η δημοσίευση βρίσκεται εδώ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code