ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρελθόν ο Μπαλοτέλι από την Μπρέσια

Η Μπρέσια φαίνεται να είναι απογοητευμένη από την παρουσία του Μάριο Μπαλοτέλι τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου και γι αυτό το λόγο σκέφτεται να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Η Μπρέτσια υποδέχτηκε τον Μπαλοτέλι το καλοκαίρι του 2019, μαζί της και αρκετοί χιλιάδες οπαδοί, καλωσόρισαν τον επαναπατρισμό του « Super Mario», όλα αυτά όμως άλλαξαν αρκετούς μήνες μετά, καθώς τόσο οι επιδόσεις του όσο και η συμπεριφορά του εκτός γηπέδου δεν ήταν καθόλου καλή,

Συγκεκριμένα είχε μόλις 5 γκολ σε 19 συμμετοχές του. Η συμπεριφορά του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους οπαδούς των ροντινέλε και αυτό είχε ως κατά συνέπεια τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα με την Κάλιαρι τη στιγμή της αποβολής του.

Όλα αυτά φαίνεται πως θα έχουν συνέπειες για τον Ιταλό επιθετικό, που μπορεί να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ωστόσο σύμφωνα με την "Corriere della Sera" δεν πρόκειται να έχει δεύτερη ευκαιρία (σεζόν) στην Μπρέσια, που έχει πάρει την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code