ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ευρωλίγκα θα συνεχιστεί κανονικά!

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε τις αποφάσεις μετά τη τηλεδιάσκεψη.



Όπως όλα δείχνουν όταν με το καλό οι συνθήκες το επιτρέψουν θα έχουμε και πάλι αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα από εκεί που σταμάτησε η σεζόν. Μετά τη τηλεδιάσκεψη έγιναν γνωστές οι αποφάσεις της επιτροπής μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

- Οι διοργανώσεις θα αρχίσουν πάλι μόλις το επιτρέψουν οι καταστάσεις, ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες υγείας και ασφάλειας για όλους τους συμμετέχοντες , σύμφωνα με τις συστάσεις των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και των τοπικών κυβερνήσεων.

- Προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019/20 στην Ευρωλίγκα με το υπάρχον φορμάτ, δηλαδή τους αγώνες της κανονικής περιόδου, τα play-offs και τα final4. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως η σεζόν θα ολοκληρωθεί μετά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες του Μαΐου. Η συχνότητα των παιχνιδιών ενδέχεται να συμπυκνωθεί, εάν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο. Το ίδιο θα συμβεί και στο EURO CUP.

- Θα συνεχιστεί η ανάλυση ενός εναλλακτικού σχεδίου που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αν το απαιτήσει η κατάσταση.

- Θα προταθούν κοινές πολιτικές και αρχές στην Ένωση Παικτών Ευρωλίγκας, όπως και στο προεδρείο των προπονητών, οι οποίες περιλαμβάνουν την πιθανή επιστροφή παικτών και προπονητών στις πόλεις της χώρας τους, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής των μισθών κατά της διάρκεια της αναστολής των αγώνων.

- Οι κανονισμοί για το Financial Stability & Fair Play θα γίνουν πιο ευέλικτοι έως ότου υπάρξει μεγαλύτερη βεβαιότητα σχετικά με τη μελλοντική εξέλιξη της οικονομικής κατάστασης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code