ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χατζηγιοβάννης: ένας στρατιώτης του Παναθηναϊκού

Ο Χατζηγιοβάννης είναι προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.
Η πρώτη χρονιά του σαν επαγγελματίας

Ο Χατζηγιοβάννης έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό την σεζόν 2016/17. Ήταν μια αρκετά καλή χρονιά για πρώτη σαν επαγγελματίας με συνολικά 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας και 1 γκολ. Ενώ έκανε και την πρώτη του συμμετοχή στο Europa League.

Η χρονιά που τον έκανε άντρα

Ο Χατζηγιοβάννης με την εμπειρία της πρώτης του χρονιάς, ξεκίνησε δυναμικά την δεύτερη χρονιά του, με 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο τις 6 έως βασικός. Ενώ έκανε και 3 συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League.



Βασικός και αναντικατάστατος

Την σεζόν 2018/19 ο Χατζηγιοβάννης, ήταν βασικός και ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με έναν πρώτο γύρο ονειρεμένο. Με 27 συμμετοχές τις 25 ως βασικός. Με μπόλικη συνεισφορά στο δημιουργικό κομμάτι, με τσαμπουκά και θράσος, ενώ έβαλε και 4 γκολ χαρίζοντας βαθμούς στην ομάδα του.

Μένει η φεύγει το μεγάλο σήριαλ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Χατζηγιοβάννης ήθελε μια νέα πρόκληση στο εξωτερικό, η ομάδα δεν καιγόταν να τον κρατήσει εξού και οι μεταγραφές των Μπεκ και Μολό στα εξτρέμ, έδειχναν ότι η συνεργασία των 2 θα τερματιστεί. Ο νεαρός εξτρέμ όμως δεν έβρισκε πρόταση στα θέλω του και που να τον καλύπτει, οι μέρες περνούσαν το πρωτάθλημα ξεκίνησε και την πρώτη αγωνιστική πήρε το μήνυμα ότι αν δεν αλλάξει ρότα δεν υπολογίζεται. Τελικά αφού έληξε η μεταγραφική περίοδος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έμεινε στον τριφύλλι. Κάνοντας μια αρκετά καλή χρονιά φέτος με έως τώρα 22 συμμετοχές και 7 γκολ.

Στον προθάλαμο της Εθνικής

Οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού προπονητή Τζόν Φαν Σιπ, ο οποίος τον είχε στο νου του να τον καλέσει στην Εθνική στα φιλικά του Μαρτίου, ωστόσο τον πρόλαβε ο Κορονοιός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code