ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θεός για μία εβδομάδα


Θα μπορούσε άνετα να είναι ο πρωταγωνιστής στη θέση του Τζιμ Κάρεϊ, στην κωμωδία του 2003(Θεός για μία εβδομάδα)που έχει σκηνοθετήσει ο Αμερικανός Τομ Σάντιακ.Η μόνη διαφορά όμως, θα ήταν πως ο πρώην(πλέον)Γερμανός τερματοφύλακας της Νόριτς, Ραλφ Φέρμαν, θα κατάφερνε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής μέσα σε μόλις μία εβδομάδα!


Πως έγινε αυτό;Θα σας το εξηγήσουμε ευθύς αμέσως...
Δόθηκε δανεικός από την Σάλκε(ύστερα από 6 γεμάτες χρονιές) στα καναρίνια τον Ιούλιο του 2019 και πριν προλάβει να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, έφυγε δανεικός πριν λίγες μέρες στην Νορβηγική Μπραν για τους επόμενους 3 μήνες.

Το κατόρθωμα όμως του «Θεούλη» Φέρμαν, είναι πως όλους αυτούς τους 8 μήνες κατάφερε να αγωνιστεί στη Πρέμιερ Λιγκ μόνο 21 λεπτά!!Αυτό συνέβη στην ήττα της ουραγού Νόριτς από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν στην πρώτη του συμμετοχή τραυματίστηκε(μόνος του) στο 21' του αγώνα, δεχόμενος μάλιστα και ένα γκολ!Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, μετά από δύο μήνες τραυματίστηκε ξανά αλλά στην προπόνηση.

Αναμφίβολα με την περιπέτεια του, έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του, στην ιστορία του συλλόγου και της μεγάλης κατηγορίας της Αγγλίας.
Όσο για τα γκολπόστ της Νόριτς μέχρι το τέλος της σεζόν;Θα τα υπερασπίζονται ο Ολλανδός Κρούλ και ο Βορειοϊρλανδός ΜακΓκόβερν.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιώργο Ιωαννίδη.. κ σύνδεση με σινεμά..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε ιωαννιδη παρακολουθω τα αρθρα σου και διαπιστωνω οτι ειναι ολοκληρωμενα ,προσεγμενα ,με ερευνα ,αλλα εχω μια απορια ,γιατι δεν ασχολεισαι με ποιο πρωτοκλασατες ομαδες που εχουν και περισσοτερο ενδιαφερον ? το χεις και πολυ μαλιστα ,ξεχωριζουν τα αρθρα σου γενικως......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλησαντα!!

 




Ad Code