Σάντο: « Είναι παράλογο να παίζουμε ποδόσφαιρο ενώ πεθαίνει τόσος κόσμος με την πανδημία»

Ο τεχνικός της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την διεξαγωγή του αγώνα την στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο παρά το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στον ολυμπιακό θεωρεί παράογο να συνεχίζονται οι διεξαγωγές αγώνων τη στιγμή που πεθαίνει τόσος κόσμος και είχε εκφράσει την αντίθετη άποψη του από την αρχή, για  απόφαση της UEFA να επιτρέψει την τέλεση των αναμετρήσεων του Champions League και του Europa League. Επίσης τόνισε ότι δε έπρεπε να είχε γίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Παίρνεις μέρος σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση και έπειτα συνειδητοποιείς τι συμβαίνει στον κόσμο, με όλους αυτούς τους άρρωστους ανθρώπους με την ζωή τους να έχει τεθεί σε κίνδυνο λόγω αυτή της κατάστασης που έχει συγκλονίσει τον κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν και εμείς είμαστε εδώ για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι; Είναι παράλογο. Το να παίζεις δίχως οπαδούς δεν έχει κανένα νόημα. Το ποδόσφαιρο υπάρχει για να διασκεδάζει τον κόσμο και οι αγώνες διεξάγονται για τους φιλάθλους».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια