ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόεδρος Νάντ: Δίνω απεριόριστη άδεια σε όλους τους υπαλλήλους της ομάδας

Σε μια κίνηση με μεγάλη απήχηση προέβη ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ναντ , Βάλντεμαρ Κιτά την οποία σκέφτονται σοβαρά να την ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κλάμπ του Γαλλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.


Μιλώντας σε Γαλλικά μέσα ενημέρωσης , ο πρόεδρος της Ναντ επιβεβαίωσε ότι θα παρέχει σε όλους τους υπαλλήλους των καναρινιών πλήρη άδεια από την εργασία τους για όσο κρατήσει η πανδημία που έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η γρίπη του κοροναϊού. Στη συνέχεια , ο Κίτα πρόσθεσε πως οι εργαζόμενοι δεν έχουν να φοβούνται για τίποτα καθώς η υγεία και η οικογένεια είναι προτεραιότητα ενώ για τον μισθό τους επανέλαβε πως όλοι θα τον λάβουν κανονικά δίχως περικοπές.

Κλείνωντας με την συνέντευξή του , ο πρόεδρος των καναρινιών επεσήμανε ότι ο άνθρωπος έχει τη μέγιστη αξία και όταν κάποια στιγμή υποχωρήσει ο ιός , τότε θα είμαστε ξανά στις επάλξεις ώστε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε το έργο μας , ο καθένας μας από την δική του σκοπιά.

Αναμφίβολα , ο πρόεδρος της Ναντ αποδεικνύει το σωστό παράδειγμα και μακάρι  αυτό το ανθρωπιστικό εγχείρημα του να βρει αρκετούς υποστηρικτές είτε εντός , είτε εκτός Γαλλίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code