ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατλέτικο Μαδρίτης καλεί Ζοσέ Σά

Ένα ακόμα δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Ζοσέ Σα.


Σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής La Razon κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Ζοσέ Σα ώστε να κάνει «δίδυμο»με τον Γιαν Όμπλακ αφού ο  έτερος αναπληρωματικός τερματοφύλακας της, ο Αντάν, δεν πρόκειται να ανανεώσει νέα συνεργασία.

Συνοπτικά η La Razon αναφέρει:
«Ο Αντάν δεν φαίνεται να θέλει να ανανεώσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα φύγει στο τέλος της σεζόν με μηδενικό κόστος, με συνέπεια να αρχίσει η αναζήτηση ενός ποιοτικού τερματοφύλακα που μπορεί να υποστηρίξει τον Γιαν Όμπλακ»Ο Ζοσέ Σα, Πορτογάλος διεθνής που έχει ήδη συσχετιστεί με τον Μπετίς, είναι ένας από του υποψήφιους, μιας και έχει εντυπωσιάσει τους ροχιμπλάνκος με τις εμφανίσεις του. Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 38 από τα 72 παιχνίδια, δεχόμενος μόνο 49 γκολ»

Εκτός απο την Ατλέτικο Μαδρίτης,ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έχουν δείξει η Γουέστ Χαμ,Πόρτο,Γουλβς,Κρίσταλ Πάλας,Σαουθάμπτον.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σουπερ

 




Ad Code