ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Γουλβς: Για το πρώτο βήμα, υπό δύσκολες συνθήκες!

Το πρώτο βήμα θέλουν να κάνουν οι ερυθρόλευκοι για την πρόκριση στους «8» του Europa League.



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουλβς στο κεκλεισμένων των θυρών Γεώργιος Καραϊσκάκης με το φόβο του κορωνοϊού να πλανάται στη χώρα μας. Μετά τη δημοσιοποίηση του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι έχει νοσήσει από τον ιό, οι παίκτες και όλοι οι εργαζόμενοι στην Πειραϊκή ΠΑΕ υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως είναι όλοι υγιείς. Μετά από αυτά τα γεγονότα οι ερυθρόλευκοι πρέπει να συγκεντρωθούν στη σημερινή μεγάλη αναμέτρηση.

Θα είναι δύσκολη εικόνα το άδειο γήπεδο και θεωρητικά θα αφαιρέσει δυναμική από τους γηπεδούχους, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν, να τα δώσουν όλα και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον προημιτελικό της διοργάνωσης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και είναι έτοιμος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στην αποστολή επέστρεψε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σα που ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο μάτι του. Στην άμυνα δεξιά θα βρεθεί ο Ομάρ, αριστερά ο Τσιμικάς, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να παρατάξει το δίδυμο της πρόκρισης στο Λονδίνο, τους Σισέ και Μπα. Στα χαφ η τριάδα είναι δεδομένη με τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη να είναι αμετακίνητοι. Στην επίθεση αριστερά ο Βαλμπουενά και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί έχουν εξασφαλισμένη θέση στο βασικό σχήμα. Μοναδικό ερωτηματικό το δεξί άκρο της επίθεσης με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς να διεκδικούν μία θέση, με τον Έλληνα άσο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Μπα, Σεμέδο, Σισέ, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3):

Σα, Ομάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Γουλβς: Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2):

Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Κόαντι, Μπολί, Σάις, Γιόνι, Ρούμπεν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο, Ντεντόκερ, Ντιόγκο Ζότα, Χιμένεθ.

Ώρα: 10:00μ.μ.
Γήπεδο: Γ.Καραϊσκάκης
Μετάδοση: Cosmote Tv, Youtube Cosmote( δωρεάν )
Διαιτητής: Κλεμέν Τουρπέν, VAR: Φρανσουά Λετεσιέ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code