ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η εθνική γυναικών ποδοσφαίρου της Κίνας πίσω στο γήπεδο


Η χώρα πολέμησε τον κοροναϊό και η ποδοσφαιρική ομάδα των γυναικών της Κίνας επιστρέφει στο γήπεδο.

Χωρίς νέα κρούσματα για δύο συνεχόμενες ημέρες, η χώρα επιστρέφει αργά στην κανονικότητα και για την ομάδα γυναικών, αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει προπόνηση για τα πλέι οφ του Τόκιο 2020 αντιμετωπίζοντας για αρχή την Νότια Κορέα.

Η πλειοψηφία της ομάδας ήταν στην Αυστραλία για πάνω από ένα μήνα και επέστρεψε στην Κίνα αρχές Μαρτίου. Θα επανενωθούν στη Suzhou για την εκπαίδευση. 
Ακόμα και η Wang Shuang, η οποία δεν μπόρεσε να παίξει στους πρώτους αγώνες προκριματικών λόγω της καραντίνας στην πόλη της Wuhan, θα επιστρέψει στην προπόνηση με την ομάδα του.
Ο πρώτος αγώνας  θα λάβει χώρα στις 4 Ιουνίου στη Νότια Κορέα. Το εντός έδρας παιχνίδι για την Κίνα 5 μέρες αργότερα.Δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι έδρες και είναι πιθανό ότι οι αγώνες θα μπορούσαν ακόμη να επηρεαστούν από το Covid-19, καθώς η Νότια Κορέα έχει επίσης αντιμετωπίσει ένα ξέσπασμα.
Οι Matildas της Αυστραλίας κέρδισαν το άλλο πλέι οφ, νικώντας το Βιετνάμ για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξακολουθεί να δεσμεύεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες αυτό το καλοκαίρι, όπως έχει προγραμματιστεί, παρόλο που οι χώρες σε όλο τον κόσμο θα μπουν σε αποκλεισμό, επηρεάζοντας τα γεγονότα επιμόρφωσης.
Πολλοί αθλητές έχουν μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όταν πρόκειται να συνεχίσουν την εκπαίδευση, αλλά η IOC ζήτησε την υποστήριξη των αθλητών σε αυτή την δύσκολη εποχή . 
Η επιστροφή της Κίνας στην κατάρτιση, ωστόσο, είναι ένα αναμφισβήτητο σημάδι ότι μια χώρα μπορεί να περάσει από την πανδημία του κοροναϊού και να επιστρέψει σε μια ομοιότητα της ομαλότητας, ένα ενθαρρυντικό σημάδι για όλους μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code