ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο προσκήνιο οι πωλήσεις

Όπως είχε αναφέρει το sportsnewsgreece πριν από μερικές ημέρες ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας του Finacial fair play.

Το πρωτάθλημα έχει αναβληθεί επ'αόριστον όπως και σε όλη την Ευρώπη με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν όσον αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων με τις ομάδες να αρχίζουν σιγά-σιγά τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν.
Στον δικέφαλο του βορρά έχει αρχίσει ήδη η ονοματολογία αλλά όχι για ποδοσφαιριστές που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του αλλά για ποδοσφαιριστές στους οποίους θα βάλει πωλητήριο έτσι ώστε να εμφανίσει κάποια κέρδη στα ταμεία του όπως προβλέπεται από το ffp.
Με στόχο λοιπόν ο ΠΑΟΚ να φέρει χρήματα στα ταμεία του "βγάζει στο σφυρί" κάποιους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του με τα ονόματα που ακούγονται να είναι αρκετά.
Πρώτο και καλύτερο όνομα φαίνεται να είναι αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη για τον οποίο υπήρξαν προτάσεις και τον περασμένο Ιανουάριο που όμως απορρίφθηκαν γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον κρατήσει οπωσδήποτε μέχρι το καλοκαίρι.
Τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφια για πώληση είναι αυτά των Πέλκα,Λημνιού,Άκπομπ και Σβιντέρφσκι δημιουργώντας μεγάλο άγχος στον κόσμο για το τι θα γίνει τους επόμενους μήνες και πως θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βγει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
Τα ερωτήματα τα οποία γεννιούνται είναι αρκετά όπως π.χ. γιατί ο ΠΑΟΚ έμπλεξε έτσι; ή γιατί όλοι όσοι έβλεπαν αυτή την άσχημη κατάσταση να έρχεται δεν πήραν τα μέτρα τους να την αποφύγουν;
Υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση όμως ο κόσμος παραμένει ήσυχος πέρα από τον προβληματισμό όπου υπάρχει και αυτό γιατί έχει εμπιστοσύνη στο μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ομάδας και είναι σίγουρος πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο ΠΑΟΚ να φανεί ανταγωνιστικός και την επόμενη χρονιά.
Οι φήμες και τα σενάρια λοιπόν θα εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις από τις οποίες θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει με σταθερά βήματα ή το ffp του δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.
Όπως είπαμε ο κόσμος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον μεγαλομέτοχο της ομάδας και περιμένει να πάρει τις αποφάσεις του ώστε ο ΠΑΟΚ να βγει από αυτό το τέλμα.
Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με δύναμη και υγεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code