ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Μπιραμά Εντόι

Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση της Σιόν αποφάσισε να αποδεσμέυσει 8 ποδοσφαιριστές που δεν συμφώνησαν σε περικοπές μισθών λόγω κορωνοϊού με τους δικηγόρους τους να ζητούν τα συμφωνηθέντα ποσά που τους αναλογούν.
Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι και ο Μπιραμά Εντόι.Ο συγκεκριμένος,έχει γεννηθεί στο Ντακάρ στις 27 Μαρτίου του 1994 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ετουάλ Σπορτίβ στην Σενεγάλη ενώ απο τα 17 του αγωνίζεται στις ακαδημίες της Σιόν και μετέπειτα στην πρώτη ομάδα.

Βρίσκεται στην ομάδα της  Σιόν μια επταετία,η θέση του είναι αμυντικός χαφ αλλά με την ίδια ευχέρεια μπορεί να αγωνιστεί και σαν στόπερ,ενώ έχει σκοράρει και 4 φόρες με την φανέλα της.Στην Ελβετία οι οπαδοί του συλλόγου παρομοιάζουν το στύλ του σαν έναν γνώριμο μας,τον Γιάγια Τουρέ.Έχει γρήγορες επεμβάσεις σε μικρούς χώρους,διαθέτει εξαιρετική τεχνική ώστε να φτιάχνει «παιχνίδι» αλλά δεν φημίζεται για την ταχύτητα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωπος του Ολυμπιακού έχει έρθει σε επαφή με τον μανατζέρ του για να μάθει τις απαιτήσεις του παίχτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code