ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιστρέφει στην Μαρσέιγ ο Μήτρογλου;

Σύμφωνα με Γαλλικές πηγές ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να επιστρέψει στην Μαρσέιγ μετά το τέλος του δανεισμού του το καλοκαίρι καθώς δεν φαίνεται να έπεισε την Αϊντχόφεν με την απόδοση του.



Ο έμπειρος Έλληνας φορ, δόθηκε δανεικός από την ομάδα της Μασσαλίας, καθώς υπήρχε ήδη ο Ζερμέν στο ρόστερ, ενώ αποκτήθηκε και ο Μπενενέντο, οπότε εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής.

Η Αϊντχόφεν, ήθελε να τον κάνει δικό της με μονοετή δανεισμό, αλλά δεν έπεισε με την απόδοση του τους Ολλανδούς έχοντας 13 συμμετοχές και μόλις ένα γκολ. Ετσι, η μονοετή συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου θα βρει τον Μητρογκόλ, στην Μασσαλία. Από εκεί και πέρα, είναι στην διακριτική ευχέρεια της Μαρσέιγ το τι επρόκειτο να συμβεί. Δηλαδή ή να τον κρατήσει, ή να τον πουλήσει καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την θερινή μεταγραφική περίοδο και να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Βίλας Μπόας για το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου στην Μαρσέιγ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code