ΣΕΠΚ: Διαδικτυακά σεμινάρια με πρωτεργάτη τον Γιάννη Σφαιρόπουλο !


Ο ΣΕΠΚ θα προσπαθήσει με διαδικτυακά σεμινάρια να ενισχύσει την καμπάνια ''μένουμε σπίτι''.

Όλοι μας οφείλουμε να τηρούμε τις οδηγίες που μας παρέχει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στη χώρας μας. O Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης  στην προσπάθεια συμβολής του σε αυτή την κατάσταση, επαναφέρει τα διαδικτυακά σεμινάρια του, ξεκινώντας την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 13.00 μέσω Facebook LIVE.  Όλα τα μέλη αλλά και μη, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν από την άνεση του σπιτιού τους Έλληνες τεχνικούς με εμπειρία και γνώσεις να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους. 

Το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας θα κάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έκανε γνωστό και το θέμα για το οποίο επρόκειτο να μιλήσει το οποίο  θα είναι “Αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση” κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Μένουμε σπίτι, κάνουμε το χρέος μας, αλλά παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να επιμορφωθούμε. Ο ΣΕΠΚ επαναφέρει τα διαδικτυακά σεμινάρια του, ξεκινώντας την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 13.00 μέσω Facebook LIVE, με τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι Έλληνες προπονητές “Μένουμε Σπίτι”, κάνοντας το χρέος μας απέναντι στον κορονοϊό. Οι ημέρες είναι απαιτητικές και ασυνήθιστες και γίνονται ακόμη πιο δύσκολες χωρίς την αγαπημένη μας ενασχόληση με το μπάσκετ. Για αυτό και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης πήρε την πρωτοβουλία να συνεχίσει τα διαδικτυακά του Σεμινάρια, προσαρμόζοντας τη μορφή τους στις παρούσες συνθήκες. Ξεκινώντας από τη Δευτέρα (30/3, 13.00) θα πραγματοποιούνται διαδικτυακές ομιλίες έμπειρων και διακεκριμένων Ελλήνων Προπονητών, τις οποίες τα μέλη μας θα μπορούν να παρακολουθούν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους μέσα από την σελίδα του ΣΕΠΚ στο Facebook.

Την αρχή θα κάνει ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει ένα θέμα που δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε σεμινάριο και είναι το “Αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση”. Η παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι ελεύθερη σε όλα τα μέλη και τα μη μέλη του Συνδέσμου, που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν έναν καταξιωμένο προπονητή της EuroLeague, καθώς και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους μέσα από τα σχόλια του Facebook».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια