ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Μπαλοθιές" στη Κρήτη ο Λεβαδειακός

Μια νίκη , πολλά εκπληκτικά γκολ οι Βοιωτοί που έκαναν την 8η νίκη τους στα τελευταία δέκα παιχνίδια .


Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε μάλιστα δοκάρι στο 7' με τον Προβυδάκη ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ροβίθης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Μπάγιτς.

Ο Λεβαδειακός πήρε τα πάνω του στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τρία γκολ από το 70' μέχρι το 89'. Αρχικά στο 70' ο Μεχία με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Καλογεράκη.

Στο 83' ο Νίκας έγραψε το 0-2 με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 89' ο Βήχος με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ του Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 95' σε 1-3, με πέναλτι που κέρδισε από τον Άνγκουα ο Τσέλιος και αξιοποίησε ο Ροβίθης.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (62' λ. τρ. Μπούσης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74' Μπουρσέλης), Μπαράτα (61' Ατέφ), Ροβίθης, Έφορντ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτηρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Μύγας, Βήχος, Άνγκουα, Λιάγκας, Μεχία, Κονέ, Συμελίδης (88' Παντελιάδης), Πολέτο (75' Νίκας), Mπαστιάνος (84' Κοζορώνης) , Μάντζιος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code