ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κουρμπέλης: Ο μεγάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2017. Ήταν η μοναδική μεταγραφή που έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τότε.
Ο Παναθηναϊκός τότε δεν μπορούσε να διανοηθεί τι φλέβα χρυσού χτύπησε. Την πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης έκανε 19 συμμετοχές.

Την επόμενη χρονιά η πρώτη του ολόκληρη στην ομάδα ο Κουρμπέλης άρχισε να δείχνει το τεράστιο ταλέντο του, να γίνεται σιγά σιγά ηγέτης στον Παναθηναϊκό που παίρνουσε μια δύσκολη περίοδο. Συνολικά κατέγραψε 23 συμμετοχές με το τριφύλλι.

Την σεζόν 2018/19 ο Κουρμπέλης σαν αρχηγός πλέον του Παναθηναϊκού, έκανε μια ακόμα πιο μεστή και ώριμη χρονιά με 25 συμμετοχές και με 2 γκολ. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του έδωσαν την κλήση στην Εθνική Ελλάδας όπου πλέον είναι από τους βασικούς πυλώνες της.

Την φετινή χρονιά ο Κουρμπέλης στην πιο ώριμη, μεστή και καλύτερη χρονιά της καριέρας του με τα πράσινα έχει έως τώρα 22 συμμετοχές με 1 γκολ. Ο αρχηγός του τριφυλλιού παρά τις σειρήνες που υπήρχαν από τον ΠΑΟΚ και το εξωτερικό, έκλεισε τα αυτιά του. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι για αλλά 3.5 χρόνια και θα ηγηθεί της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για επιστροφή στην κορυφή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code