ΠΣΑΚ : « Προσοχή,υπομονή και ... μπάσκετ »

 Ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβoμένων Καλαθοσφαιριστών) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαβεβαιώνει ότι οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Στα βήματα της Ιταλίας βαδίζει και η Ελλάδα ,αφού ο ΠΣΑΚ έβγαλε ανακοίνωση ώστε να καθησυχάσει τους παίκτες . Ακόμη, προειδοποιεί τις ΚΑΕ , όσες σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να αφήσουν απλήρωτους τους παίκτες ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Η θέση της είναι κάθετη ώστε να πληρωθούν όχι μόνο τα δεδουλευμένα τους αλλά και σε ενδεχόμενη οριστική διακοπή μέχρι το τέλος της χρονιάς κανονικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις 

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, παρακολουθεί - όπως όλος ο κόσμος - με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις στο θέμα του κοροναϊού και στέλνει καθημερινά πολλά μηνύματα, με στόχο την προφύλαξη όλων! Όπως γνωρίζετε, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και πρέπει ΟΛΟΙ να προσέχουμε, να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να αποφεύγουμε τις συναντήσεις με τις ευπαθείς ομάδες.

Το ελληνικό μπάσκετ δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή την κατάσταση και έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα, κυρίως στους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι ζουν με τον κίνδυνο να μην πληρωθούν. Οι παίκτες με μικρά συμβόλαια είναι πάρα πολλοί και δεν μιλάμε για την καλοπέραση τους αλλά για την επιβίωση τους. Ο ΠΣΑΚ θα κάνει παραπάνω από όσα περνούν από το χέρι του, προκειμένου οι παίκτες να πάρουν, τόσο τα δεδουλευμένα τους, όσο και τα υπόλοιπα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Είμαστε αντίθετοι με τις αποφάσεις κάθε διοίκησης, η οποία προσπαθεί να «εκμεταλλευτεί» την κατάσταση και είτε αφήνει απλήρωτους τους παίκτες, είτε τους αφήνει «ελεύθερους».

Επειδή ακούγονται παρά πολλά σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος, η θέση του Συνδέσμου μας είναι κάθετη. Πρώτα απ’ όλα βάζουμε την υγεία μας κι από εκεί και πέρα, όταν όλα είναι καλά και θα είμαστε ασφαλείς, να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Τα γρήγορα αντανακλαστικά του ΕΣΑΚΕ για αναβολή του πρωταθλήματος μας βρήκαν σύμφωνους και ευελπιστούμε στην άμεση επανέναρξη του".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια