ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όσοι ξεχώρισαν στην φετινή πορεία της ΑΕΚ !

Η ΑΕΚ διανύει μια εξαιρετική χρονιά αφού έχει κατακτήσει ήδη το κύπελλο και διαπρέπει στο Champions League. Όμως ποιοι παίκτες έχουν ξεχωρίσει στη φετινή της πορεία;


Λάνγκφορντ Κιθ  : Ο 37χρονος γκαρντ της ΑΕΚ , αν και αντιμετώπισε δυσπιστίες ,εξαιτίας της ηλικίας του απέδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Αποδεικτικό στοιχείο αυτού αποτελούν τα στατιστικά του. Ο Αμερικανός, σκοράρει κατά μέσο όρο  με 19 πόντους ανά παιχνίδι ενώ σουτάρει με ποσοστό 46,53% σε δίποντα και 42,86% σε τρίποντα. Ακόμη, έχει 3 ριμπάουντ και μέσο όρο συμμετοχής 28:45. Το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε αντιμέτωπος με τον Ηρακλής όπου σημείωσε 35 πόντους ,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Μάρκους Σλότερ : Ο Αμερικανός σέντερ, ξεκίνησε την χρονιά με μέτρια απόδοση, όμως η συνεισφορά του στην ομάδα εκτοξεύτηκε όταν αυτή τον χρειάστηκε. Παρόλο που η πορεία του δεν είναι σταθερή ενώ αποτελεί το κλειδί για την προστασία της ρακέτας. Στατιστικά, έχει 4,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι ενώ σουτάρει με ποσοστό 58,70 σε δίποντα. Ο μέσος όρος συμμετοχής του είναι 17:16: και η καλύτερη φετινή του εμφάνιση έγινε απέναντι στη Βόννη στον δεύτερο αγώνα της σειράς των πλέι οφ . Σε εκείνο το παιχνίδι σημείωσε 17 πόντους , 9 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 30:45 λεπτά συμμετοχής.

Κέντρικ Ρέι : O αφανής ήρωας είναι πάντα εκεί στα δύσκολα παιχνίδια ,όταν  η ''Ένωση'' χρειάζεται ένα ψύχραιμο παίκτη. Ο 26χρονος, ανύψωσε το ανάστημά του και στον τελικό Κυπέλλου με τον Προμηθέα αλλά ήταν ο παίκτης-κλειδί και στον πρώτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ, με την Βόννη για τους ''16'' του BCL. Στατιστικά έχει 9 πόντους ανά παιχνίδι ενώ σουτάρει με ποσοστό 47,06% σε δίποντα και 34,85% σε τρίποντα. Ωστόσο, τα στατιστικά του δεν αντικατοπτρίζουν το πόσο αναγκαίος στάθηκε στα δύσκολα παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code