ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σημαντική τηλεδιάσκεψη αύριο για το μέλλον της Ευρωλίγκας!

Η Λίγκα θα συνεδριάσει αύριο για να παρθούν αποφάσεις εν μέσω κορωνοιού.



Η αρχική αναβολή ήταν μέχρι της 11 Απριλίου, αλλά πλέον δεδομένα θα πάει για πολύ πίσω. Ο επικεφαλής Τζόρντι Μπερτομέου έχει σαν πρώτο στόχο την κανονική ολοκλήρωση της σεζόν. Εξετάζεται σενάριο ακόμα και για αλλαγή του format ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν και οι ομάδες να μην έχουν και οικονομικές απώλειες, πέρα από αγωνιστικές.

Η δεδομένη τις τελευταίες ώρες αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και κατ' επέκταση του Προολυμπιακού Τουρνουά, που είχε θέσει σαν όριο το τέλος της σεζόν στις 11 Ιουνίου, δίνει τη δυνατότητα στη λίγκα να αναλύσει το καλεντάρι και να βρει μια λύση για όλους. Επίσης πολλά πρωταθλήματα έχουν ήδη αποφασίσει πρόωρο τέλος, πράγμα που αποτελεί ένα ακόμα συν στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Το πρόβλημα είναι αλλού όμως. Η απόφαση για την Ευρωλίγκα δε θα είναι αποκλειστικά του Μπερτομέου αλλά της κυβέρνησης κάθε χώρας, που θα αξιολογήσει τα πάντα και θα δει αν υπάρχουν οι συνθήκες να επιστρέψουν οι παίκτες κανονικά στα γήπεδα, αρχικά για προπονήσεις και έπειτα για αγώνες. Οι ίδιοι οι παίκτες μάλιστα μέσω του συλλόγου τους έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους για την ολοκλήρωση της σεζόν, όπως και για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς κόσμο.

Αν μη τι άλλο η αυριανή τηλεδιάσκεψη θα είναι μία από τις πιο ιστορικές για την Ευρωλίγκα και ίσως προσφέρει ένα ακόμα πρωτόγνωρο στοιχείο στα τόσα χρόνια ύπαρξής της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code