ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου


Η ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της γεγονός το οποίο πλήρωσε στον σημερινό αγώνα με την Ξάνθη με απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών. Στο 4ο λεπτό έπειτα από μία ωραία συνεργασία μεταξύ Γιαννούλης,Ελ Καντουρί και Άκπομ ο τελευταίος με ένα ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.στο 18ο λεπτό η άμυνα του ΠΑΟΚ πιάστηκε για άλλη μία φορά στον ύπνο και έτσι ο Χρήστος Λισγάρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη και έγραψε το 1-1. Επίσης να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε ο Φερνάντο Βαρέλα και αποχώρησε από το παιχνίδι δίνοντας τη θέση του στον Λέο Μάτος γεγονός που ανάγκασε τον ΠΑΟΚ με ευθύνη του προπονητή διότι δεν πήρε κάποιον στόπερ στην αποστολή να αγωνιστεί δίχως δεύτερο καθαρόαιμο στόπερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να πλησιάσει και να απειλήσει την εστία της Ξάνθης. Γίνανε αρκετά λάθη από την μεριά του ΠΑΟΚ όμως η ομάδα της Ξάνθης δεν μπορείς να τα εκμεταλλευτεί και να κερδίσει το παιχνίδι. Η μόνη καλή ευκαιρία που υπήρξε για τον ΠΑΟΚ ήταν η ευκαιρία του Λημνιού στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ γενικώς σήμερα δεν κατάφερε να απειλήσει την ομάδα της Ξάνθης δημιουργώντας κάποια ουσιαστική ευκαιρία αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ και το πλήρωσε παραχωρώντας ισοπαλία.Θα πρέπει να υπάρξει ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ στην ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες διότι για άλλον έναν αγώνα δεν απολαύσαμε θεαματικό και ουσιώδες ποδόσφαιρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code