ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάχες σώμα με σώμα στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος

Στην αναμονή παραμένει το πρωτάθλημα Κύπρου όπως και άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη μετά το χτύπημα του νέου κορονοϊού. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος όλοι περιμένουν τις νέες εξελίξεις που θα γίνουν με τον ιό αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Μάχη» για τον τίτλο γίνεται και φέτος στο κυπριακό πρωτάθλημα αφού, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια η Ομόνοια φιγουράρει στην κορυφή μαζί με την Ανόρθωση ισοβαθμώντας με 46 βαθμούς. Οι «πράσινοι» έχουν 13 νίκες, 7 ισοπαλίες, και 3 ήττες σε 23 αγώνες και εστιάζουν στην κατάκτηση του τίτλου μετά από αρκετά χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2008-9 ήταν η τελευταία σεζόν που οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 2 βαθμών ( Ομόνοια 33 και Ανόρθωση 31). Οι «κυανόλευκοι» αυτή τη σεζόν έχουν 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 23 αγώνες.

Στο -6 (40 βαθμούς) βρίσκεται και ο ΑΠΟΕΛ που έχει 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 23 αγώνες. Φέτος τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τους «γαλαζοκίτρινους» γιατί βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με περισσότερες ήττες από την περσινή σεζόν. Να προσθέσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε πέντε προπονητές από την αρχή της σεζόν μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Στην τέταρτη θέση (-7) βρίσκεται ο Απόλλωνας Λεμεσού όπου, για να τα καταφέρει πρέπει να ελπίζει σε κάποιο θαύμα διότι, Ομόνοια και Ανόρθωση θα «παλέψουν» μεταξύ τους ότι και να γίνει. Αυτό ισχύει και για τους «γαλαζοκίτρινους».

Ας ελπίσουμε ότι, ο ιός θα υποχωρήσει όσο το συντομότερο και το πρωτάθλημα θα επανέλθει ξανά στην κανονική του ροή, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν οι αγώνες και να «στεφθεί» ο νικητής μέσα στο γήπεδο...με την δική του αξία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code