ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ η πτώση ενός γίγαντα

Από τον τελικό κυπέλλου στον τελικό παραμονής ...

13 μήνες πρίν στα  "Δύο Αοράκια"  ΠΑΟΚ και  Παναθηναικός αναμετρούνται σε ένα αγώνα πραγματικό ντέρμπι που τελικά κέρδισε η ποιότητα του Παναθηναικού. Παρόλα αυτά δεν νομίζω να υπήρχε φίλος του ΠΑΟΚ που να απογοητεύτηκε από την ομάδα του, λόγω του ότι έδειξαν κάτι που φέτος μοιάζει άγνωστη λέξη για τους παίκτες του δικεφάλου ...ΠΑΘΟΣ! Παίκτες καλοί υπήρχαν και υπάρχουν στο ρόστερ εξάλλου στο πρωτάθλημα της Basket League πέρα από 2-3 ομάδες τα υψηλά μπάτζετ απουσιάζουν.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη φερεγγυότητας από την διοίκηση που οδηγεί στην εμφάνιση μιας ομάδας χωρίς κίνητρο, χωρίς στόχο.

Πολύ μπορεί να θυμούνται πως και πέρσι εμφανίστηκε οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα με κορύφωση την άρνηση συμμετοχής των Αμερικανών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ  στο BCL. Παρόλα αυτά και χάρη σε εγγυήσεις που δόθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη οι παίκτες έπαιξαν και κέρδισαν την ΑΕΚ μέσα σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Όπως φαίνεται όμως με την φετινή του εμφάνιση το πρόβλημα με του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε τότε.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 μόλις νίκες (καμία εκτός έδρας) και η παραμονή πλέον μοιάζει να απομακρύνεται , ο μόνος ρεαλιστικός στόχος του είναι να κυνηγήσει  Άρη (6 νίκες) και Πανιώνιο (6 νίκες)και να προσπαθήσει να τους προσπεράσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code