ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ούτε να ξανά ακούσει για Μίλαν ο Σούσο

Ο Σούσο που αγωνιζόταν για σχεδόν τέσσερα χρόνια στη Μίλαν, όντας ένας απ΄τους ποιοτικότερους της παίκτες, φαίνεται ότι δεν έχει και τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις από τους ροσονέρι.

Ο 26 χρόνος Ισπανός αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ως δανεικός στη Σεβίλη για ενάμισι χρόνο και ευελπιστεί να παραμείνει στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε σε μαδριλένικη  εφημερίδα, ανέφερε χαρακτηριστηκά:
«Στην Μίλαν πέρασαν τρεις διαφορετικοί πρόεδροι στο διάστημα που ήμουν εγώ, διάφοροι προπονητές και μερικές ντουζίνες παίκτες.

Είναι δύσκολο να αρχίζεις κάτι σταθερό. Κάθε χρόνο υπήρχε και κάτι διαφορετικό.»

«Ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο Champions League, θα ήταν ωραίο. Και φυσικά να κατακτήσω κάτι. Θα ήθελα να παραμείνω εδώ, ελπίζω να συμβεί αυτό.

Η απόσταση που μας χωρίζει από τους μεγάλους του ισπανικού ποδοσφαίρου  μπορεί να μειωθεί χάρη στη δουλειά, στην ένταση και στο πάθος. Ο τεχνικός διευθυντής Μόντσι τα έχει πάει πολύ καλά από τότε που ήρθε εδώ».

Σχετικά με την πανδημία που επικρατεί σχολίασε:  «κανείς δεν πίστευε πως θα είχε τέτοιο αντίκτυπο. Στο Μιλάνο δεν έχουν ούτε μέρος για να βάλουν τους άρρωστους, είναι τραγικό. Η οικογένεια του (Ματέο) Μουσάκιο, για παράδειγμα, έφυγε για την Ισπανία μια εβδομάδα πριν από την καραντίνα και τώρα εκείνος είναι εντελώς μόνος του στην Ιταλία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code