ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κρούσεις από Αγγλία για τον επιθετικό της Αμιάν

Επίσημες κρούσεις προς την διοίκηση της Αμιάν φέρεται να έχουν κάνει οι Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του πρώτου σκόρερ της ομώνυμης ομάδας την φετινή σεζόν , Σέρχου Γκιρασσί.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Γαλλική σελίδα Le Foot , οι διοίκηση της Αμιάν ζητάει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του βασικού επιθετικού της. Στο δημοσίευμα τονίζεται πως τα σφυριά της Γουέστ Χαμ θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι δίχως ανταγωνισμό αφού η παραμονή της Άστον Βίλα δεν είναι ακόμη σίγουρη στην Πρέμιερ. Η Γουέστ Χαμ ήθελε τον 24χρονο επιθετικό από τον Ιανουάριο αλλά η διοίκηση της Αμιάν είχε απαντήσει αρνητικά. Όσο αναφορά για τον ποδοσφαιριστή που γίνεται λόγος , πρόκειται για έναν 24χρονο διεθνή με την U20 της Γαλλίας (9 συμμετοχές , 4 γκολ) επιθετικό , ο οποίος παρότι βρίσκεται σε μέτρια ως κακή ομάδα εντούτοις κάνει πολύ καλή σεζόν με αποτέλεσμα να έχει πετύχει 9 γκολ σε 23 συμμετοχές.

Με ύψος κοντά στα 1.90 εκατοστά , ο Γκιρασσί είναι φυσικά πολύ ισχυρός στις εναέριες μονομαχίες με τους αντίπαλους αμυντικούς και αυτή η ικανότητα αποτυπώνεται στα στατιστικά και στις 4.2 κερδισμένες κεφαλιές ανά παιχνίδι που κερδίζει σύμφωνα με την έγκυρη σελίδα στατιστικών του ποδοσφαίρου(Who Scored).

Ο Γάλλος επιθετικός πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του και σίγουρα θα μπορεί να λογίζεται ως μία αξιοπρεπής επιλογή είτε για την Γουέστ Χαμ είτε για την Άστον Βίλα ειδικά στην τιμή των 9 εκατομμυρίων ευρώ που κοστολογείται στο μεταγραφικό παζάρι , ένα ποσό εύκολα διαχειρίσιμο για μία Αγγλική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code