ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού παραμένει ίδιο και του χρόνου


Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με το ίδιο ακριβώς μπάτζετ και την νέα χρονιά.
Η μόνη διαφορά είναι η εφορία που από το 45% πέφτει στο 22 και από εκεί θα βρεθούν κάποια χρήματα για μεταγραφές. Ο Παναθηναϊκός θα χτιστεί ξανά από την αρχή σχεδόν το καλοκαίρι, γιατί θα αποχωρήσουν περίπου 8 με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Τσάβι Ρόκα είδη από το σπίτι του στην Ισπανία όπου προστατεύεται από τον Κορονοιό, ψάχνει ποδοσφαιριστές που να είναι και καλύτεροι, άρα και στα ίδια οικονομικά δεδομένα με τους υπάρχοντες. Επίσης το άλλο μεγάλο ζήτημα είναι το θέμα προπονητής, καθώς και ο Γιώργος Δώνης είναι στον αέρα, στο τέλος της σεζόν θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του.

Στο πλάνο της νέας χρονιάς είναι να δοθούν αρκετές ευκαιρίες σε παίχτες από την ακαδημία της ομάδας, ήδη κάποιοι έχουν πάρει ευκαιρίες την φετινή χρονιά, αλλά την επόμενη θα είναι και βασικοί. Τέλος, θετικά ακούγονται στον Παναθηναϊκό οι πληροφορίες που λένε ότι η UEFA λόγω κορονοιού αναστείλει τις τιμωρίες την νέα χρονιά. Καθώς και ο Παναθηναϊκός παλεύει να σβήσει την τιμωρία του, ώστε την σεζόν 2020/21 να ξανά φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code