ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Τσεκάρει» τον Μελγκαρέχο ο Καρέρα

Στη λίστα των μεταγραφών της ΑΕΚ φέρεται να έχει ο μπει ο διεθνής Παραγουανός εξτρέμ Λορένζο Μελγκαρέχο.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» Ίλια Ίβιτς, μελετά εδώ και καιρό το κομμάτι των μεταγραφών της ομάδας για τη νέα σεζόν και έχει ήδη στοχεύσει σε κάποιους για τις θέσεις που χρειάζεται να καλυφθούν στην ομάδα.Μία απ΄αυτές δείχνει να είναι και η περίπτωση του Μελγκαρέχο.

Ο Παραγουανός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάσιμο Καρέρα , τότε που ο Ιταλός καθόταν στον πάγκο της  Σπαρτάκ Μόσχας και είχαν κατακτήσει μαζί το πρωτάθλημα του 2017. Οι συμμετοχές του 29 χρόνου ποδοσφαιριστή τότε ήταν 60 συνολικά και υπήρξε βασικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα που είχα κατακτήσει.

Ας μάθουμε όμως περισσότερα για τον Παραγουανό εξτρέμ. Είναι εξίσου καλός τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό πόδι. Αγωνίζεται κυρίως στα άκρα, αλλά παίζει με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις επίθεσης. Βρίσκεται στην Σπαρτάκ από το 2016 ενώ έχει περάσει και από την Μπενφίκα μεταξύ άλλων και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος ενώ φέτος μέχρι τη διακοπή είχε καταγράψει 18 συμμετοχές με ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σπαρτάκ τον έχει ενημερώσει εδώ και καιρό πως θα του κάνει πρόταση ανανέωσης αλλά ακόμη ο παίκτης δεν έχει κάτι στα χέρια του και όπως είναι λογικό ψάχνεται.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code