ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δέκατη πέμπτη σερί νίκη για την ΑΕΚ

Αήττητη για ακόμη μία συνεχόμενη  φορά, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, με δυνατή  άμυνα και όμορφο μπάσκετ, καθάρισε τον Ηρακλή με 81-61, δείχνοντας έτοιμη για τη ρεβάνς με τη Βόνη.


Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η ΑΕΚ κυριαρχούσε στο παιχνίδι κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα και συνεχίζοντας έτσι, πήρε τη νίκη από τον Ηρακλή.

Πιο αναλυτικά η Βασίλισσα σημείωσε 10/6 τρίποντα και 6/8 δίποντα, με κυρίαρχους πρωταγωνιστές ξανά Λάκφροντ και Ρέι.Στη 2η περίοδο ο Ηρακλή άρχισε να ανεβάζει παλμό, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάσει την ΑΕΚ με σημαντική διαφορά πόντων.

Δηλώσεις Ηλία Παπαθεώρου στη λήξη του νικητήριου αγώνα της ομάδας του:
Για το πόσο σημαντικές θεωρεί ότι είναι οι σερί νίκες για την ψυχολογία της ομάδας:

«- Κάθε νίκη είναι σημαντική έτσι και η σημερινή,  όταν έχεις ένα μεγάλο ρεκόρ που σε ακολουθεί, αλλά από ΄κει και πέρα στο τέλος της ημέρας αυτά  δεν παίζουν κανένα ρόλο, εμείς πρέπει να βρεθούμε την κατάλληλη στιγμή στην καλή μας κατάσταση και παλεύουμε γι αυτό και προσπαθούμε να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας. Κάθε παιχνίδι είτε στην Α1, είτε στην Α2, μας βοηθάει να βρούμε ρυθμό.»

Για την απόδοση της ομάδας που έπεσε στη 2η περίοδο ;

«-Έχω έναν μοχλό και αλλάζω ταχύτητες. Δεν μπορώ να το ελέγξω. Στατιστικά συμβαίνει στα τελευταία δύο παιχνίδια. Σίγουρα πρέπει να το ελέγξουμε, το ότι δεν έχουμε την ίδια ποιότητα και ένταση, αλλά επειδή… κουρδίζουμε ξανά την ομάδα τώρα. Οι ομάδες δεν έχουν ένα κουμπί και παίζουν καλά. Θέλουν χρόνο. Είχαμε μια βελτίωση σε αυτό το κομμάτι, σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης. Θέλουμε τον χρόνο μας. Ελπίζουμε μέσα από την ποιότητα και την προσωπικότητά μας, να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code