ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολα την κερδίζουν αλλά και δύσκολα τους κερδίζει

Το αγαπημένο αποτέλεσμα της Μπράιτον εντ Χόουβ Άλμπιον(όπως είναι το πλήρες όνομα της) είναι η ισοπαλία και είναι πρώτη σε αυτό.Αναφερόμαστε βέβαια στο γκρουπ των ομάδων που έχουν ως στόχο από την αρχή της περιόδου να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία.

Με 11 αναμετρήσεις να έχουν λήξει χωρίς νικητή και μόνο 6 νίκες σε 29 αγώνες, οι γλάροι ανεβαίνουν τον δικό τους γολγοθά και προς το παρόν βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.Δεν χάνει την δύναμη της όταν αποχωρίζεται το Φάλμερ Στέιντιουμ μιας και οι βαθμοί που έχει μαζέψει είναι σχεδόν μοιρασμένοι είτε στο σπίτι της, είτε μακριά από αυτό.

Στα νέα των τελευταίων ημερών... η διοίκηση αποφάσισε πως οι πληρωμές των ανθρώπων που εργάζονται στα εκδοτήρια των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ακόμα κι αν η ομάδα δεν αγωνιστεί ξανά φέτος λόγω κορωνοϊού.
Επίσης ο σύλλογος αποφάσισε να μοιράσει στους άστεγους της πόλης το φαγητό που αγοράστηκε για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αυτές τις ημέρες αλλά αναβλήθηκε όπως κάθε αθλητικό γεγονός στο νησί.Μια ομολογουμένως αξιέπαινη κίνηση!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
😮😮😮 σουπερ!! Ο καλύτερος!!!

 




Ad Code