ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκηνικό έκανε ξένος διαιτητής στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Ξένο site και πιο συγκεκριμένα στην Αυστρία αποκαλύπτει την περιπέτεια που είχε ο διαιτητής που επιλέχθηκε να σφυρίξει το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, το οποίο βέβαια ακυρώθηκε.
Ο Manuel Schuttengruben πήγε στην Κύπρο κανονικά και δεν γνώριζε πως ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού. Η κάθοδος της διαιτητικής ομάδας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας έγινε κανονικά, χωρίς να υπάρξει κάποια σαφή ενημέρωση από κάποιον αρμόδιο του κυπριακού ποδοσφαίρου προς τους διαιτητές ότι οι αγώνες αναβλήθηκαν μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Manuel ο οποίος δήλωσε: «Τίποτα δεν λειτουργεί πλέον... Το πρωί μου είπαν πριν την αναχώρηση ότι πρέπει να φτάσω και το απόγευμα ο αγώνας ακυρώθηκε».
Στην συνέχεια, υπήρξαν μερικές συγκρούσεις μεταξύ των διαιτητών με το προσωπικό του αεροδρομίου αφού οι διαιτητές αρνήθηκαν να φύγουν από την Κύπρο. Μετά από όλο αυτό επέστρεψαν στην χώρα τους με το ξένο δημοσίευμα να λέει ότι από σήμερα ο διαιτητής θα έχει επίσης ένα μεγάλο διάλειμμα από το ποδόσφαιρο χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω εξήγηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code