Μπρούνο Γκάμα: "Είμαι ευτυχισμένος στον ΑΡΗ"


Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό, μίλησε για τον ΑΡΗ, τον τραυματισμό του και το αγαπημένο του φαγητό.Ακολουθούν οι δηλώσεις του όπως τις έκανε στο κανάλι του MEGA:

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις του:«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κάνω μια τόσο καλή σεζόν. Πετυχαίνω τους στόχους μου και βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της».
Για το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο:«Είμαι ικανοποιημένος από τον Άρη και πολύ ευτυχισμένος εδώ. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά δεν είναι μόνο ζήτημα βούλησης αλλά και θέμα άλλων παραμέτρων, που θα δούμε μελλοντικά. Θέλω πάντως να μείνω».
Για τον σοβαρό τραυματισμό του τη περσινή αγωνιστική περίοδο: «Οταν τραυματίστηκα πέρσι ήταν σοκαριστικό για μένα. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός. Πέρα από όσα έκανα ως επαγγελματίας για να επανέλθω όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα, πολύ σημαντικός ήταν και ο παράγοντας της ψυχολογίας, δηλαδή η δύναμη που μου έδωσε ο περίγυρός μου, η σύζυγός μου, οι φίλοι και ο κόσμος. Πάντα ζεις με την αμφιβολία για το πως θα επιστρέψεις, αλλά κάνοντας τη σωστή προετοιμασία επανήλθα και θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».
Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Μου αρέσει γενικά πάρα πολύ ο τρόπος που ζει ο κόσμος εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια φιλόξενη και πολύ εύκολη στη διαβίωση πόλη. Το κλίμα είναι ιδανικό, έχει πάρα πολύ καλό καιρό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και περνάω όμορφα».
Για το αγαπημένο του φαγητό: «Έχω δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα. Και αν και δεν τρώω πολύ συχνά, το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο γύρος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια