ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένας άλλος Πούγγουρας φέτος

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι η αποκάλυψη του φετινού Παναθηναικού.
Ο Βεροιώτης στόπερ, ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Την περσινή χρονιά ο υψηλόσωμος αμυντικός πήρε λίγες ευκαιρίες στο τριφύλλι χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Συνολικά κατέγραψε 15 συμμετοχές, τις 10 ως βασικός.

Το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του είδαν έναν άλλο Πούγγουρα. Καθώς ο παίχτης είχε κάνει σκληρή ατομική προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμος για να αρπάξει την οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαστεί από τα μαλλιά. Στα φιλικά ήταν πολύ σταθερός, έβγαζε σιγουριά και εντυπωσίασε τον προπονητή του τριφυλλιού.

Ο Πούγγουρας την φετινή χρονιά είναι βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας συνθέσει με τον Μπάρτ Σενγκεφέλντ ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο. Έως τώρα την φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια όλα ως βασικός. Οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, που τον έχει παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια και είναι σχεδόν σίγουρο ότι στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας θα τον έχει στις κλήσεις του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code