ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει να κλειδώσει... τα στοπερ η ΑΕΚ


Με την  παραμονή του Μάσιμο Καρέρα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μέχρι το 2021, έγινε η αρχή για τον σχεδιασμό της ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.
Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στην αναβολή του πρωταθλήματος και έτσι δίνεται η ευκαιρία τόσο στον Μάσιμο Καρέρα, όσο και στον Ίλια Ίβιτς να χτίσουν από τώρα τις βάσεις για την επόμενη σεζόν, δημιουργώντας την ΑΕΚ του μέλλοντος και της ''Αγια Σοφιάς''.

Το πλάνο για την ερχόμενη σεζόν φαίνεται πως ξεκινά από την άμυνα με τον προπονητή να δίνει βάση στην σωστή ανασταλτική λειτουργία και στην συνέχεια στην επίθεση. Άρα λοιπόν πρώτο μέλημα της ΑΕΚ είναι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχει ήδη, έτσι ώστε να αποφασίσει πόση ενίσχυση χρειάζεται για την συνέχεια.

Τώρα πιο συγκεκριμένα συμβόλαιο με την ομάδα έχουν οι Λάτσι, Σβάρνας και Οικονόμου ενώ τα συμβόλαια των δύο βασικών πυλώνων στην άμυνα δηλαδή του Βράνιες και του Τσιγκρίνσκι ολοκληρώνονται. Από την μία ο Βόσνιος θα επιστρέψει πίσω στην Άντερλεχτ ενώ ο Ουκρανός θα μείνει ελεύθερος.

Το πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις των παικτών με την διοίκηση της ΑΕΚ θα κρίνει την παραμονή τους ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως στην Ένωση ψάχνουν ήδη για πρωτοκλασάτους στοπερ σε περίπτωση που κάτι ''πάει στραβά'' με τις περιπτώσεις Βράνιες και Τσιγκρίνσκι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code