ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δημήτρης Λημνιός:Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο

Ο Δημήτρης Λημνιός φιλοξενήθηκε στον λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο instagram και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες στην χώρα μας αλλά και για την δική του απόδοση.
Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Πως βιώνει την σημερινή κατάσταση:
"Μου έχει λείψει η προπόνηση με την ομάδα,το κλίμα που έχουμε.Ζούμε από αυτό,είναι το επάγγελμα μας και μου έχει λείψει πολύ.Σίγουρα θα υπάρχουν επιπτώσεις.Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο.
Αυτό που ζούμε σήμερα,το έβλεπα στις ταινίες.Σίγουρα,θα πρέπει ο καθένας να είναι ατομικά υπεύθυνος,να τηρούμε τα μέτρα και περιμένουμε τις εξελίξεις να δούμε τι θα κάνουμε.Αλλάζει η ζωή σου.
Τώρα ξαφνικά είσαι μέσα στο σπίτι,τα μέτρα είναι αυστηρά.Βγαίνω στο μπαλκόνι και δεν κυκλοφορεί κανείς.Σίγουρα με έχει επηρεάσει,αλλά χρειάζεται υπομονή.Αισιοδοξώ ότι αυτό θα τελειώσει σύντομα".

Αν θα συνεχιστεί η σεζόν:
"Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.Να τελειώσει πρώτα αυτό το βάσανο και να ξεκινήσουμε με την ομάδα.Είμαστε όλοι επαγγελματίες και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στο επίπεδο που ήμασταν".

Για την προσωπική του βελτίωση:
"Θεωρώ ότι φέτος έχω πάει καλύτερα από πέρυσι γενικά και τα νούμερα μου είναι καλύτερα.Σίγουρα έχω περιθώρια βελτίωσης.Πρέπει να βρώ μία σταθερότητα στην απόδοση μου.Σίγουρα,δεν είμαι ποτέ αδιάφορος και πάντα βοηθάω όπως μπορώ την ομάδα.Το καλύτερο μου παιχνίδι,αν και είναι δύσκολο,θεωρώ ότι ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Πιο δύσκολη στιγμή,ήταν το παιχνίδι με τον Άρη,που γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι.Ήταν και σχετικά πρόσφατο κι αυτό είναι που θυμάμαι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code