ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο γυναικείος αθλητισμός και ο ρόλος του στην απομόνωση


Έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από τότε που ο αθλητισμός έχει τεθεί σε παύση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαφανιστεί από τις τηλεοπτικές οθόνες σας εξ ολοκλήρου, πρέπει απλώς να ψάχνετε σε νέα μέρη.

Εδώ σας δίνουμε κάποιες προτάσεις για να εξερευνήσετε, μέσα από την 7η τέχνη, τον κόσμο του γυναικείου αθλητισμού.



"This is Football"


Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ επισημαίνει το αντίκτυπο του ποδοσφαίρου στον κόσμο και υπάρχει ειδικότερα ένα επεισόδιο που πιστεύουμε ότι πρέπει να παρακολουθήσουμε. Το Επεισόδιο Δύο αφορά τους 99ers που είναι και η ομάδα που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1999 της USWNT. Εξετάζει επίσης τον τρόπο με τον οποίο η Ιαπωνία συσπειρώθηκε για να τεθεί σε ανταγωνισμό μόλις τρεις μήνες μετά από μια φυσική καταστροφή. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο ενοποιητικό και ιστορικό. Θα το λατρέψετε.


"I, Tonya"

Δεν πρόκειται για ντοκιμαντέρ αλλα΄θα είναι στο Amazon Prime μέχρι τέλος Μαρτίου οπότε δείτε το όσο είναι καιρός. Η ταινία που κέρδισε το Όσκαρ, με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie, γράφει τη ζωή της Tonya Harding για το παγοδρόμιο και την εμπλοκή της σε ένα από τα πιο περίφημα σκάνδαλα του αθλήματος. 


"Running for Good"


Ακολουθώντας το μαραθώνιο παγκόσμιο ρεκόρ η δρομέας Fiona Oakes εκπαιδεύεται για τον Μαραθώνιο των Sables καθώς διασχίζει την έρημο της Σαχάρας και σκοπεύει να σπάσει ένα άλλο ρεκόρ.Τι το κάνει ακόμα πιο αξιοσημείωτο; Δεν έχει γόνατο.


"The Kicks"


Καθώς κερδίζει τα Παγκόσμια Κύπελλα, η Alex Morgan γράφει επίσης παιδικά βιβλία. Μία σειρά προσαρμοσμένη σε 10 επεισόδια για όλη την οικογένεια. Σίγουρα αξίζει να την δει κάποιος ειδικότερα τα παιδιά τώρα που το σχολείο είναι κλειστό.


Ιστορίες από το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών FIFA του Καναδά το 2015


Ξαναθυμηθείτε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ζωτικής σημασίας καθώς είδαμε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών των ΗΠΑ να νικά την Ιαπωνία και να κερδίζει το 3ο της Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ και η Αγγλία είχε κερδίσει το πρώτο της μετάλλιο τερματίζοντας στην 3η θέση. Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται τα καλύτερα πλάνα από την διοργάνωση μαζί με αποκλειστικές εικόνες από τα παρασκήνια για μια απολαυστική οπτική εμπειρία.

"Golden Girl" Τι χρειάζεται για να γίνεις η καλύτερη μποξέρ στον κόσμο και τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στην καριέρα σου έρχονται τα πάνω κάτω; Αυτό το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την Frida Wallberg, την παγκόσμια πρωταθλήτρια WBC, η οποία ήταν αήττητη μέχρι που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, κάτι που φυσικά άλλαξε τα πάντα στην καριέρα της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code