ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δυσοίωνο το μέλλον του Κουλούρη στην Τουλούζ

Δεν δείχνει να διάγει και τις καλύτερες μέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Τουλούζ ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της ομώνυμης ομάδας , Ευθύμης Κουλούρης.

Μετά την εκπληκτική περσινή σεζόν του ταλαντούχου επιθετικού στον Ατρόμητο στον οποίο ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ , οι μετοχές του ανέβηκαν σε μέγιστο βαθμό με αποτέλεσμα τη μεταγραφή του στο Γαλλικό πρωτάθλημα και την Τουλούζ. Η χρονιά στη Γαλλία ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες καθώς ο Κουλούρης σκόραρε διαρκώς στις πρώτες αγωνιστικές ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι επήλθε ο προβληματισμός.

Η προβληματική εικόνα που δείχνει η ομάδα της Τουλούζ δεν βοηθά στην απόδοση του Έλληνα επιθετικού καθώς η Γαλλική ομάδα βρίσκεται σε τέλμα με την τελευταία θέση που κατέχει στο πρωτάθλημα να της έχει δώσει τον άτυπο τίτλο του φαβορί για τον υποβιβασμό στην 2η τη τάξη εθνική κατηγορία. Τις τελευταίες εβδομάδες επικρατεί ένα χάος στα ενδότερα του συλλόγου και αυτό έχει να κάνει φυσικά με τις συχνές αλλαγές προπονητών που έχουν φτάσει αισίως τους 3 διαφορετικούς τη φετινή χρονιά.

Όλα αυτά τα δεδομένα που κυριαρχούν στον σύλλογο της Τουλούζ , οδηγούν τον Έλληνα επιθετικό στην αναζήτηση ομάδας για το καλοκαίρι καθώς δεν φαίνεται να είναι διατεθημένος να την ακολουθήσει στην κατώτερη κατηγορία και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η συνέχεια τόσο για τον Γαλλικό σύλλογο όσο και για τον διεθνή επιθετικό μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code