Ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε τον Ροζ


Αλλοιώθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο αμυντικός του ΑΡΗ σε γαλλικό Μέσο.Ο Λίντσεϊ Ροζ μέσω βιντεοκλήσης παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι "Canal+". Ωστόσο στην γραπτή απεικόνιση των όσων είπε υπήρχε μια διαφορά. Στο site του καναλιού αποτυπώθηκε πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν πληρώνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ότι ζει με τις οικονομίες του.

Το συγκεκριμένο γεγονός βγήκε και το διέψευσε ο ίδιος ο παίκτης κατηγορώντας τον δημοσιογράφο πως το έγραψε έτσι για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής επικοινώνησε άμεσα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για να διευκρινίσει την κατάσταση και για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Πιο συγκεκριμένα αυτά που δήλωσε ο Ροζ στο κανάλι, πριν μεταφερθούν στον γραπτό λόγο λανθασμένα, είναι τα εξής: "Γενικότερα στην Ελλάδα, όπως παντού, υπάρχει θέμα με τα οικονομικά. ο ΑΡΗΣ δεν έχει έσοδα αφού δεν έγιναν τα πλέι οφ, ενώ δεν πλήρωσε και ο τηλεοπτικός πάροχος. Συνεπώς είναι λογικό να υπάρχει καθυστέρηση όπως παντού και υπάρχει κατανόηση τέτοιες στιγμές."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια