ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Από την κόλαση στον παράδεισο


Ο σημερινός πρώτος ημιτελικός κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού μας εξέπληξε ιδιαίτερα.
Σε καμία περίπτωση δεν αναμέναμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ.
Η ομάδα του Ολυμπιακού που δίνει μία περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος με αποκορύφωμα την πρόκριση στο Λονδίνο μπήκε δυνατά και κατόρθωσε να προηγηθεί με 0-1 με μία προβολή του Αχμέντ Χασάν έπειτα από κεφαλιά του ίδιου την οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Πασχαλάκης. Ο Ολυμπιακός μάλιστα έκανε δύο τα τέρματα του στο 8ο λεπτό  έπειτα από  σέντρα Τσιμίκα η μπάλα έφτασε στον Γκιγιέρμε ο οποίος μία δύσκολη κεφαλιά έγραψε το 0-2. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είπε την τελευταία του λέξη και μείωσε στο 10ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη με την μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Πέλκα ο οποίος με ένα πλασέ στο ύψος της μικρής περιοχής μείωσε το σκορ σε 1-2. Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 12ο λεπτό έπειτα από μία φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στα όρια της μεγάλης περιοχής εκεί που ο Μίσιτς με ένα εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε κάποια σοβαρή φάση με τον Ολυμπιακό να απειλεί κυρίως από στημένες φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και είχε μία ευκαιρία με τον Σισέ και ένα γκολ του Αχμέντ Χασάν το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Φτάνοντας στο 69ο λεπτό καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Πέλκας όπου με ένα ψύχραιμο πλασέ χαμηλά έγραψε το  3-2 πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή.Στα τελευταία 10 λεπτά ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της απευθείας αποβολής του Δημήτρη Γιαννούλη.
Ο ΠΑΟΚ παρόλο το κακό ξεκίνημα του με τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε  δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε ένα ματς το οποίο ίσως εξελισσόταν σε πανωλεθρία να καταφέρει να επιστρέψει στη διεκδίκηση του και εν τέλει να το κερδίσει.Και πάλι όμως θα σταθώ στην αμυντική λειτουργία διότι παραλίγο για άλλη μία φορά να κρίνει το παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code